pagina banner

Alles voor het
beste resultaat

Bekijk onze diensten
Scroll verder Pijl scroll verder
diensten afbeelding
Entropal logo icoon

Diensten

Samen voor het beste

Bij Entropal staat het leveren van kwaliteit voor onze klanten centraal. We denken dan ook constant inhoudelijk mee om tot creatieve en technisch hoogwaardige oplossingen te komen.

rectangle Vragen? Laat het ons weten
Entropal logo icoon

Overzicht van onze diensten

Bij afname van onze producten kunt u
gebruik maken van de volgende diensten

We bouwen niet alleen maar met aluminium, we weten er ook nog eens alles van.

Berekeningen
Constructie en isolatiewaardes

Hoe kunnen we het onmogelijke mogelijk maken? Wij gaan ervanuit dat wij met de ongekende mogelijkheden van aluminium uw wensen mogelijk kunnen maken.

Specialistische ontwerpen
Toepassingen ontwikkelen naar wens

U bent op zoek naar een duurzame aluminium oplossing in de vorm van reuk en geurvrije cabines? Wat uw wens ook is, Entropal weet raad met specialistische ontwerpen waar uw project om vraagt.

Begeleiding
Bij o.a. materiaalkeuze

U zit aan zee, u zit 40 meter hoog of u woont in een bosrijke omgeving. De invloed van zon, zee en natuur is van invloed op een optimale materiaalkeuze. De keuze voor aluminium wand- en gevelbekleding is al een goed begin! Gaat u voor triple HR zonwerend glas. Kiest u voor Schüco of Reynaars profielen, kwaliteitsmerken pur sang. We begeleiden u in uw materialisatie en budgettering.

Montage
Met oog voor detail

Aluminium dak- en gevelbekleding. Het is het eerste dat bezoekers van uw pand zien en het is bij de deur het eerste wat uw bezoekers ervaren. U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken! Belangrijk is om te kijken naar de impact van uw eerste indruk. Een dubbele taatsdeur die u geruisloos en zonder moeite opent, een panoramisch zicht. Entropal zorgt voor professionele montage door vakmensen.

Kennispartner
Voor het bieden van oplossingen

Met onze ruime kennis van aluminium producten gaan we graag een stapje verder in het met u mee denken.

3D tekening (BIM)
Digitaal ontwerpen

BIM wordt steeds meer verweven in het ontwerp en bouwproces en met reden. Een gestroomlijnde ketensamenwerking, het voorkomen van faalkosten en het van tevoren rond kunnen lopen in een 3D model zijn enkele voorbeelden van de voordelen.

Advies
Voor het beste resultaat

Uw ontwerp realiseren, dat is waar wij goed in zijn, voor u als architect of voor u als bouwer. We weten als geen ander hoe een panoramische aluminium pui van 8 meter te produceren is met verzonken kozijnen, maar ook voor specialistischere ontwerpen bent u bij Entropal aan het juiste adres.

Transport
De juiste materialen op tijd geleverd

Aluminium is een prachtig materiaal, maar het kan ook gevoelig zijn voor krassen of deuken. Onze vakmensen weten hier alles van en zorgen er ook tijdens transport voor dat uw product in topconditie op de bouwplaats afgeleverd wordt.

Service & onderhoud
Ook na oplevering uw partner

Aluminium staat bekend om haar lange levensduur. Goed onderhoud verlengt de levensduur nog verder. Coatings kunnen beschadigen, rubber kan aan vervanging toe zijn of er treedt slijtage op. Wat uw vraag ook is, voor ons is het geen probleem, want ook na oplevering blijven we uw partner.

Probleemoplossing
Altijd een oplossing

Zit u bouwkundig in de knoop? Wilt u een second opinion, gedegen advies of bent u op zoek naar een kennispartner voor uw project. Entropal helpt u graag verder, wat uw vraag ook is.

rectangle Meer weten? Laat het ons weten
content banner

Onze werkwijze

Uw wens in kaart brengen

We brengen uw vraag precies in kaart. Elk project is uniek en vraagt om een optimale inzet van specifieke productkwaliteiten.

Offerte

U ontvangt een duidelijke offerte voor uw project met de bijbehorende levertijden.

Calculatie

Door het project in detail uit te tekenen en door te rekenen signaleren we al vroeg in het proces problemen, maar ook kansen.

Opdrachtbevestiging

U geeft Entropal officieel de opdrachtbevestiging, zodat we voor u aan het werk kunnen.

Levertijd / Planning

Just in time levering - zodat de voortgang op de bouw geen hinder ondervindt - is de toegevoegde waarde van een strakke planning. Hierbij stemmen we onze planning af op uw project.

Tekenen / werkvoorbereiding

Tekeningen worden in detail uitgewerkt en in CAD uitgevoerd. Elementen zijn hierbij ook in een BIM model te modelleren, De werkvoorbereiding wordt met speciale software uitgevoerd, waarmee materiaal besteld en de productie aangestuurd wordt.

Bestellen materiaal

Benodigde materialen worden bij onze leveranciers in bestelling gezet.

Productie

Wanneer de tekeningen in detail besproken zijn, starten onze vakmensen met de productie. Gelijktijdig start het keurings- en certificeringsproces. U krijgt altijd bewezen kwaliteit.

Transport

Na productie wordt alles goed beschermd en verpakt op de transportbokken geplaatst en afgebonden. In overleg met de opdrachtgever wordt het geheel naar de montage- en bouwplaats vervoerd.

Montage

Hier komt onze expertise met ingewikkelde bouwprojecten goed van pas. Afhankelijk van het project kiezen we de efficiëntste werkwijze om de puien en/of gevels te monteren en te beglazen.

Service & onderhoud

Ook na oplevering blijven we uw partner. We staan altijd voor u klaar om problemen direct op te lossen.

Entropal logo icoon

Proces

Onze werkwijze werkt direct in uw voordeel

Met onze werkwijze en vakmanschap in ieder detail voegen we optimaal waarde toe aan uw project.

rectangle Meer weten? Neem contact op
Entropal brochure aanvragen

Download onze brochure

Met maatwerk aluminium oplossingen

rectangle Download 'm nu
Entropal brochure aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief