pagina banner

Only for Men opent Het Magazijn in Lelystad

Lees verder
Scroll verder Pijl scroll verder

Only for Men heeft de deuren van een fashion outlet in Lelystad geopend. De winkel, genaamd ‘Het Magazijn’, is de grootste mannenmode outlet van Nederland met een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter.

Ons zusterbedrijf JCVANKESSEL Bouw heeft de renovatie van het winkelpand voor haar rekening genomen en wij hebben voor het ontwerp, de productie en montage gezorgd van de aluminium vliesgevel met automatische schuifdeuren. Just-in-time geleverd op de bouw en prachtig in het onwerp geïntegreerd. Ga vooral even kijken naar ons vakwerk.

Only for Men

De bijzondere outlet wordt de 13e winkel van Only for Men. De outlet staat pal naast Batavia Stad. Het Magazijn heeft een totaalconcept voor de moderne man. Naast topmerken als Pierre Cardin, Scotch & Soda, Minimum, Blackstone en Giorgio bestaat het aanbod uit meer, véél meer. Mannen kunnen hier altijd terecht voor de beste deals. Elke week zijn er nieuwe, verrassende en zeer scherpe acties.

Gemak en service

Naast een enorm assortiment van topmerken tegen scherpe prijzen, spelen gemak en service ook in deze winkel de hoofdrol waarin gespecialiseerde modeadviseurs, parkeren voor de deur, een atelier waar alles vermaakt kan worden én een sterke prijs-kwaliteitverhouding centraal staan. Nieuw in Het Magazijn is de Kantine: genieten van de lekkerste koffie, heerlijke snacks en de beste voetbalwedstrijden. Dit is de perfecte plek om als man tot rust te komen tussen het shopgeweld in Batavia Stad.

Content afbeelding

Aanmelden voor onze nieuwsbrief