pagina banner

Optimaal binnenklimaat bij Janson Bridging

Lees verder
Scroll verder Pijl scroll verder

Het nieuwe kantoorpand van Janson Bridging bestaat deels uit nieuwbouw en deels uit een kantoorpand bestaande bouw.

In opdracht van Aannemingsbedrijf van der Zalm hebben wij bij Janson Bridging voor het nieuwbouwgedeelte de aluminium kozijnen en vliesgevels verzorgd.

Om overduidelijk kleurverschil tussen nieuwbouw en bestaande bouw te voorkomen, zijn de puien en gevels van de bestaande bouw onder handen genomen door de schilder. Zo vormt nieuw en bestaand samen een mooi geheel.

Content afbeelding

Optimaal binnenklimaat

Het binnenklimaat optimaal beheersbaar houden begint met een weloverwogen keuze voor buitenzonwering, speciaal glas en isolerende profielen. Bij Janson Bridging is gekozen voor zonwerend glas. Dit glas, ook wel 4-seizoenenglas genoemd, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. In de zomer, of in de winter! Dit glas houdt de warmte tijdens zonnige dagen buiten en het heeft een isolerend effect in de winter. Zo is in de zomer minder energie nodig voor het koelen en in de winter om het pand te verwarmen.

Dat is dubbel duurzaam!

Wat is uw vraag?

Wij hebben de oplossing! Laat u inspireren door dit project en andere projecten en ontdek wat Entropal voor uw project kan betekenen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief